Watersportweg 24, 3138 HD, Vlaardingen +31628175184 info@marnixvansintaldegonde.nl

Rovers

Voor: Jongens en meiden (18 tot en met 21 jaar)

Wie zijn de Rovers?

Ben jij tussen de 18 en 21 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan een Rover! De Rovers organiseren hun eigen activiteiten en maken hun eigen programma. Zo leer je nog meer om gaan met verantwoordelijkheden en word je zelfstandig. 
De Rovers draaien volledig individueel en bereiden zich voor de stap richting de Stam.

Zelf bepalen wat je gaat doen

Een dropping, primitief koken, pionieren, bosspelen, en een LAN Party, zo maar een greep uit de vele activiteiten die de Rovers voor zichzelf organiseren. Nog meer vrijheid dan bij de Explorers en zelf bepalen wat je doet in een kleine groep.

Geen leiding, Geen Begeleider

Bij de Rovers is er geen leiding en geen begeleiding meer. Zelfstandig aan de slag gaan daar gaat het om. Rovers worden niet alleen gelaten, ze worden wel ondersteund door de begeleiding van de Explorers en de Stam helpt ook waar dit noodzakelijk is.

Weekenden en zomerkamp

Net zoals alle andere speltakken gaan ook de Rovers op kamp. Door het jaar heen zijn er een aantal grensverleggende weekenden en in de zomervakantie is er het zomerkamp. Tijdens het zomerkamp ondernemen ze vaak grotere activiteiten. De Rovers komen in principe elke vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur bij elkaar, maar die tijd kan zo maar veranderen. Het kan zo zijn dat de Rovers een programma hebben bedacht waarbij ze op een ander moment of op een andere locatie bij elkaar komen. Je leest het al, alles kan!

 

Cookiebeleid