Broekpolderweg 249b 3138 HA Vlaardingen +31 628175184 info@marnixvansintaldegonde.nl

Over deze site…

Als je lid (of ouder/verzorger van een lid) bent van de Marnix moet je dit zeker even doorlezen! Want deze site heeft je heel veel leuks te bieden en vraagt ook actie van jouw kant!!

Posts op de website

Deze website is niet alleen een weergave van informatie, maar is ook heel interactief! Zoals je kunt zien op de foto-pagina’s onder de menu’s van de speltakken kunnen er ‘posts’ worden geplaatst. Iedereen kan posts plaatsen! Het is dus ook voor jou mogelijk mogelijk om bijvoorbeeld tijdens de opkomst een leuke foto te maken en deze direct via een mobiele telefoonapplicatie op de website te plaatsen. Zo blijft onze website leuk en altijd actueel met foto’s en berichten van wat we bij de Marnix doen. Je moet je eerst als aanmelden via deze site om dat te kunnen doen (klik op ‘register’aan de rechterkant van deze pagina).

Lees er alles over onder de tab Posts plaatsen. 

Facebookapplicatie

Natuurlijk wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij de Marnix. Maar je hebt niet altijd gelegenheid om de site te bezoeken. De Marnix heeft daarom ook een facebookpagina. Alle posts (zie hierboven) die op de website worden geplaatst komen ook op de facebookpagina en dus ook op jouw facebook als je de Marnix toevoegt aan je vriendenlijst. Zo blijf je “live” op de hoogte met berichten en foto’s van de opkomsten of krijg je nieuwtjes meteen op je mobiele telefoon of tablet. Handig, toch?

Lijkt dit je wat? Zoek dan “Marnix van Sint Aldegonde” op op Facebook en doe een vriendverzoek.

Verdere informatie is te vinden onder de tab Facebook

Agenda

Op de site is ook een agenda geplaatst waarin de activiteiten staan weergegeven van de speltakken, bestuur en groepsraad. Mogelijk komen daar later nog andere agenda’s bij. Je kunt je als lid of ouder/verzorger ook abonneren op een of meerdere agenda’s. Wordt er iets veranderd aan het programma, dan wordt dat meteen en automatisch aangepast in je eigen agenda op bijvoorbeeld je telefoon. Zo kun je op je mobiele telefoon, computer of tablet altijd over de meest recente informatie beschikken. Als je de agenda(‘s) ook wilt kunnen aanpassen (omdat je bv speltakleiding bent) dan kan dat ook!

Meer informatie onder de tab Aanmelden Agenda