Watersportweg 24, 3138 HD, Vlaardingen +31628175184 info@marnixvansintaldegonde.nl

Bevers


Voor: jongens en meisjes 5-7 jaar. Opkomsten: elke zaterdag 10:00 – 12:00 uur

Wie zijn de bevers?

De Bevers zijn de jongste speltak van de Marnix van Sint Aldegonde groep. Wij zijn een gezellig gemengd groepje van jongens en meisjes, allemaal tussen de 5 en 7 jaar oud. Ons verhaal speelt zich af in het dorpje Hotsjietonia, waar we samen met andere Bevers in een veilige omgeving spelenderwijs leren samen te werken onder leiding van erkende leiding, maar vooral hele gezellige leiders/sters.

De Bevers kunnen hier lekker hun fantasie gebruiken, het gebruik hiervan past helemaal bij het vernieuwde thema en draagt bij aan hun ontwikkeling. Zij worden hierbij geholpen door verschillende themafiguren, de bewoners van Hotsjietonia. Het hoofdfiguur is Stuiter, een 6-jarig kind. Hij is dol op spelletjes en houdt ervan om lekker actief bezig te zijn, maar even rustig knutselen en wat drinken past ook helemaal bij hem. Stuiter staat dan ook op het nieuwe speltaklteken van de bevers.

Kamp?

Wij gaan nog niet op zomerkamp, maar blijven weleens een nachtje slapen, dat is al spannend genoeg, en vallen we lekker in slaap terwijl Noa ons iets voorleest. En als je heel stil bent, kun je de hond horen snurken, of is het de leiding?

 


Wat doen de bevers?

Elk figuur uit Hotsjietonia heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en eigenschappen. Zo gaan de bevers de ene keer een spelletje doen met Stuiter en de andere keer koken met Rozemarijn of het bos in met Bas Bos. Door de verschillende figuren hebben de bevers een gevarieerd programma-aanbod, zodat ze elke week een ander spannend programma aangeboden krijgen.

Geinteresseerd? Wil je keertje kijken waar we spelen? Je vindt ons iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur op het Scoutcentrum en als je er dan toch bent kun je net zo goed gezellig meedoen om te kijken of het iets voor je is. Je vindt de Bevers op de eerste verdieping van onze oude wagenschuur. Als je zorgt dat je er op tijd bent dan kunnen we op tijd beginnen, doe je mee?

To play or not to play? But everyone can win at Robin Roo Casino!